Misafir Aydınlatma Metni

Değerli Commodore Elite Suites Spa Misafirimiz;

Commodore Elite Suites Spa olarak; misafirlerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenlekişisel verilerin kullanımında, temel hak ve özgürlükleri korumak amacıyla yürürlükte olan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hakkında bilgi vermek istiyoruz.

 

Misafirlerimiz kişisel verilerini, özel nitelikli kişisel verilerini ve aile ve yakını Verilerini (ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu numarası, e-posta, cinsiyet, adres, meslek, eğitim, medeni durum, araç plakası, kimlik bilgileri, konaklama, harcama bilgileri, fatura bilgileri,sağlık verisi, gıda alerjisi, fotoğraf, acil durumlarda ulaşılabilecek yakınlarının adı, soyadı ve e-posta adresi,misafir ürün bilgisi, misafir geliş ve çıkış tarihleri, acente/firma bilgileri gibi) otelimizin resepsiyonundan, web sitesi ve çağrı merkezi gibi kanallardan; sözlü, yazılı, ya da elektronikortam üzerinden bize iletebiliyorlar.

 

Bizimle paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi otelimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla işlenmekteyiz.

 

Biz verilerinizi; her zaman güvenle saklıyor ve rezervasyon, bilgi işlem, reklam, pazarlama, tanıtım, iş geliştirme, güvenlik, promosyon, kampanya bildirimi, anket, müşteri memnuniyeti araştırmaları için ve ayrıca verilerinizi iş ilişkisi içerisindekiiş ortaklarımızla, tedarikçilerimizle (yetkili veya çalışanları)şirketimizin yetkilileri ile, hissedarlarımızla, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, gerekli tedbirler alınmak sureti ile aktarımı ve paylaşımını hizmetlerimizin sağlanması ve yasal yükümlülüklerimizin ifası amacıyla kullanıyor, bunların dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

 

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;Kişisel verilerinizin kullanılma amacını, hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.

 

Eksik ya da hatalı kaydedilen,kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini isteyebilirsiniz.

 

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için talebinizi yazılı olarak otelimize iletebilir, detaylı bilgi almak için www.commodoreelite.com/kvkk linkini ve 6698 sayılı Kişisel verilerin Korunması Kanunu‘nu inceleyebilirsiniz.

 

Saygılarımızla;

 

SAĞ-TUR SAĞLIK TURİZM SAN. ve TİC. A.Ş. COMMODORE ELITE SUITES & SPA

Evrenseki Mah. 21. Sok. No:3 Manavgat-Antalya/TÜRKİYE

Tel:+90 (242) 763 88 40

Fax:+90 (242) 763 75 44

sagtur@commodoreelite.com